Do poletja nas ločijo še slabi 4 meseci. Me pa bi v kratkih rokavih in krilcih, pa tudi v kopalkah, rade izgledale fit in lepe. Da ne bomo lovile zadnjih dni, en teden pred morjem stradale in se potem ves čas slabo počutile, lahko nekaj za dosego cilja storimo pravočasno.

VABIM vas na 90 DNEVNI IZZIV! 

Kako bo to izgledalo?

2 x na teden (ponedeljek in sreda 9.15-10.15 ali torek in četrtek 20.00-21.00) bomo klesale svoja telesa v plesni dvorani. Vaje za moč, v kombinaciji z že poletnimi ritmi, bodo poskrbele za naše mišice, plesne koreografije pa bodo topile maščobe.

BeFunky Collage

1 x na teden boste v svoje nabiralnike prejele izzive glede zdrave prehrane in spreminjanja prehranjevalnih navad, z idejami in recepti.

1x na teden boste v svoje nabiralnike prejele izzive glede aktivnosti in navodila za pravilno izvajanje (tek, plavanje, športni dogodki, …).

1x na 14 dni bomo preverile vaše uspehe – moč, kondicija, ponovitve, po želji tehtanje.

BeFunky Collage1

IZZIVALKA, ki bo izziv opravila NAJBOLJE (glede na meritve rezultatov), bo dobila V CELOTI POVRNJENO VPISNINO. Nagrade pa bodo čakale tudi vse ostale udeleženke z dobrimi rezultati. 

Kdo se lahko prijavi? 
Ženske, ki bi si želele izgubiti kakšen kilogram, se bolje počutiti in telesu povrniti vitalnost.

Kje poteka vadba? 
V prostorih Plesnega mesta v Mercator centru Šiška v LJubljani.

Kaj moram prinesti sabo?
Superge, brisačo, stekleničko z vodo.

Kdaj začnemo? 
Začnemo v torek, 1.3.2016 ob 20.00.

Cena za 90 dni: 180€ (možnost plačila na dva obroka)

SPREJELA BOM 10 VADEČIH v dopoldansko in 10 VADEČIH v popoldansko skupino, zato pohitite s prijavo!

ŠE VEDNO OKLEVAŠ? 
Brez skrbi, vadba se bo prilagajala glede na zmožnosti. Začeli bomo počasi in postopoma nadaljevali. Vadbo bo vodila licencirana inštruktorica pilatesa in dolgoletna plesalka z veliko izkušnjami, ki bo poslušala tvoje želje! Saj veš, izgubiš lahko samo kilograme… 😉

[button url=”//plesnipilates.si/prijava/” new_tab=”” button_style=”btn-info” button_size=”btn-large”] PRIJAVI SE ZDAJ! [/button]

Več info in prijave: info@plesnipilates.si in 030636634


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja