Pri natrpanem urniku in dolgih razdaljah je včasih težko v vsak dan umestiti še nosečniško vadbo.
Da bi tudi tistim, ki niste iz Ljubljane ali imate delovni čas, ki ga nikakor ne morete uskladiti z rednimi urniki vadb, približali Plesni pilates za nosečnice, se bomo iz naših vadb javljali v živo in vam tako omogočili sodelovanje na urah po vašem urniku.

KAKO: 2x tedensko po 50 minut in enkrat tedensko za krajši čas se bomo javili v živo preko zaprte FB skupine Plesni pilates za nosečnice. Naloženi video posnetki bodo na voljo tudi po live izvedbi in si jih boste lahko ogledali, ko vam bo to najbolj ustrezalo.
Poleg redne vadbe, ki je ustvarjena posebej za nosečnice in jo vodi usposobljena pilates inštruktorica Anja Oman, boste članice skupine med sabo lahko delile vprašanja, v skupini pa bo na voljo tudi inštruktorica, ki vam bo lahko pomagala.

URNIK: 
Torek in četrtek 19.00-20.00 (vadba)
Sreda 12.00 (splošni napotki, odgovori na vprašanja…)

KAJ POTREBUJETE: 
– Facebook profil (lahko si ga ustvarite samo v ta namen)
– Prostor za vadbo
– Gimnastično žogo
– Veljavno članarino

CENA: 30€ na mesec ali 150€ za 6 mesecev

ZAČETEK PRVE SKUPINE: 11.1.2016 ob 12.00 (splošno o vadbi za nosečnice, posebnosti, prepovedane vaje, diastaza rektusov, mišice medeničnega dna) (video lahko pogledate tudi zvečer)

Pomembno! Vadite na svojo odgovornost! Vadba je primerna za nosečnice od 13. tedna dalje. Pred pričetkom se obvezno posvetujte s svojim ginekologom! Vadba je primerna samo za nosečnice pri katerih nosečnost poteka brez zapletov.

Za več info in prijave pišite na info@plesnipilates.si ali pokličite 030-636-634

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja