V PLESNEM PILATESU LAHKO UŽIVAŠ CELO POMLAD!

Pomladni pilates poteka po rednem urniku, vsak torek in četrtek, 20.00-21.00. Če pa slučajno pričakuješ dojenčka, se vadbi pridružiš eno uro prej 😉

KAJ JE PLESNI PILATES?

Plesni pilates je kombinacija plesa in pilatesa. Skozi ritem krepimo mišice celega telesa, ohranjamo lepo in ponosno držo, se učimo o pomenu globokih mišic in se skozi globoko dihanje sproščamo in polnimo z energijo.

ZAKAJ?

Da si boš končno vzela tisti dve uri na teden, ko se boš osredotočala le nase. V vrvežu življenja redkokdaj dobro zadihamo in izpraznimo svoje glave. Tu ti bo uspelo. Z vadbo boš pridobile na moči, kondiciji in samozavesti in utrujeno zimsko telo pripravila na najbolj vroče mesece.

KDO SMO

Vadbo vodiva izmenično Anja Oman in Ajda Oven Brecelj, ki skrbiva, da se vaše mišice in glave ne navadijo na monotono vadbo in se vsako uro znajdejo pred novimi izzivi.

KJE SMO

Verjamemo, da prostor vpliva na kakovost vadbe, zato naše vadbe potekajo v čudovitih klimatiziranih plesnih dvoranah plesne šole Plesno Mesto. Dvorane so opremljene z ozvočenjem, ogledali in posebnimi lučmi, ki jih lahko po želji temnimo in prižigamo. Na voljo sta vam tudi dve garderobi in ločena wc-ja. Vso opremo imamo mi, vi prinesete le sebe 😉

POMLADNI CENIK (april, maj) 

Spomladanska uturjenost ni razlog, da ne bi obiskovali vadbe. Za vas smo pripravili posebno poletno akcijo:
1 mesec = 55€,
2 meseca = 100€
Vpisnine in članarine ni!

Prijavite se še danes, saj imamo omejeno število mest! (Mimogrede, pri nas vadimo tudi poleti, čez celo poletno sezono ;))

[button url=”//plesnipilates.si/prijava/” new_tab=”” button_style=”btn-info” button_size=”btn-large”] PRIJAVA [/button]

CREATED BY MARIKA


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja