WEBLOGO2

SEMINAR ZA OSEBNE TRENERJE, VADITELJE IN INŠTRUKTORJE PILATESA ALI VADITELJE DRUGE VADBE in MAMICE, KI JIH ZANIMA KAKO SE SAME LOTITI POPORODNE VADBE

Kdaj? petek, 13. maj 2016 med 18.00 – 21.00
Kje? Plesna šola Plesno mesto (1. nadstropje Mercator centra Šiška v Ljubljani) 

Seminar na katerem boste spoznali osnove varne poporodne vadbe. Na podlagi teh osnov boste lahko samostojno razvijali svoje programe in jih prilagodili specifičnemu obdobju po porodu.

Zaradi nosečnosti in poroda se v ženskem telesu zgodi veliko sprememb, ki jih s primerno načrtovano vadbo vračamo v stanje pred zanositvijo. Z vadbo bodo ohlapne mišice postale močnejše, izboljšal se bo njihov tonus, popravi se telesno držo in okrepi mišice v medenici. Zaradi povečanih prsi je pomembno, da se okrepijo tudi mišice hrbtenice. Poporodna vadba je namenjena tudi sproščanju in ohranjanju ravnovesja.

BeFunky Collage8

Seminar bo sestavljen iz dveh delov:

1. Nina Baša: Poporodna vadba

– fizične spremembe v telesu pred in po porodu
– namen poporodne vadbe
– kdaj pričeti z vadbo po porodu
– glavne mišične skupine in vaje za krepitev
– različni tipi vadb, primerni po porodu
– diastaza rektusov

Nina Baša je inštruktorica   pilatesa  pri Gimnastični zvezi Slovenije in Careers in Fitness UK, inštruktorica fitnesa – osebna trenerka pri Association of Fitness Professionals Europe in National Council of Strenght and Fitness iz ZDA in inštruktorica zumbe. Poleg osnovnega pedagoškega poklica je predavateljica na usposabljanjih za bodoče inštruktorje fitnesa pri AFP (pri programih usposabljanja za pilates in osebni trener), kjer deluje tudi kot mentorica. Vodi različna predavanja ter seminarje na tematiko telesne aktivnosti, telesne drže poklicnih glasbenikov in zdravega načina življenja v Sloveniji in v tujini. Je redna gostja kongresov v organizaciji Gimnastične zveze Slovenija. V fitnes centru Olimpus v Žalcu je zaposlena kot inštruktorica pilatesa ter osebna trenerka.

2. Anja Oman: Vadba z dojenčkom

– Kako v vadbo vključimo dojenčka
– Kdaj lahko pričnemo z vadbo z dojenčkom
– Osnovne vaje za dojenčke
– Masaža dojenčka

Anja Oman je inštruktorica pilatesa, vodja programov vadb za nosečnice in mamice z dojenčki Plesni Pilates, predavateljica v šolah za starše v Zdravstvenih domovih po Sloveniji, predavateljica in vodja šole za starše Maminamaza.si, lastnica spletnega portala Mamina maza namenjenega nosečnosti in starševstvu, svetovalka za Babybook, avtorica člankov o vadbi za nosečnice v reviji Nosečnost in na portalu Nosečka.si. Organizatorka prvega strokovnega seminarja Varna vadba v času nosečnosti. 

Število udeležencev je omejeno (20)! Udeležba brez prijave ni možna. Prijava je potrjena po prejetem plačilu. Seminar se izvede ob doseženem minimalnem številu udeležencev (10).

PRIJAVE ZBIRAMO DO PETKA, 6.5.2016! 

Cena: 44 €

PRIJAVA na seminar POPORODNA VADBA:

Po prejeti prijavi boste na vaš e-mail naslov prejeli predračun. Po prejetju plačila vam pošljemo potrditev prijave.

 

Ime in priimek (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

ŠPORTNI KLUB/CENTER/STUDIO/PODJETJE in podatki za račun (neobvezno)

TELEFON (obvezno)

PRIJAVLJAM SE NA (obvezno)

BeFunky Collage2

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja