Bil je čisto normalen dan, z mojo eno leto staro hčerko sva se odpravili na sprehod. Bili sva kakšnih 20 minut od doma, ko je začela jokati, da jo bolijo nogice in je želela k menu v naročje. Druge nisem imela, kot da ji ustrežem. V nekaj minutah je zaspala. Nošenje dobrih desetih kil, je bilo zame nekaj najbolj napornega na celem svetu. Kako lahko JAZ nisem dovolj močna? Jaz, ki sem bila celo življenje aktivna in močna in sem zmogla vse? Še v nosečnosti sem skrbela za kondicijo in moč. Kaj pa zdaj? Kar naenkrat sem se znašla v težkem trenutku, ko sem bila prisiljena doumeti, da se je moje telo spremenilo.

To je bil trenutek, ko sem se odločila, da ne samo, da bom sebi vrnila energijo in mišice, ampak bom do tega pomagala tudi vsem ostalim mamicam in ženskam, ki si bodo tega zaželele. In to na edini pravi način: z varnim, sistematičnim programom vadbe, primernim za spremenjeno žensko telo.

Ravnokar sem prebrala čudovit prispevek mamice, ki z veseljem nosi tudi svoje že malo večje otroke —> //www.yourmodernfamily.com/why-i-still-carry-my-kids/ Po prebranem sem se nasmehnila in sama sebi dala petko! Tudi jaz bom lahko svoje otroke nosila dooooolgo časa! Pa ti?

DSC02833

Najin prvi trening 🙂

Kategorije: kdo smo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja